Version:
het draakje 1.1
2014 Jeroen van der Wal - Roskam
WYSIWYG Web Builder
Het Draakje is bekend dat hij zich niet voor 100 % geeft voor zijn werk maar voor 300 % voor zijn werk. soms kan dat erin resulteren dat hij zichzelf vergeet en dan moet iemand anders hem weer terug schoppen in de realiteit. of dit te wijten is aan het sterrenbeeld (stier) of dat het gewoon een karakter eigenschap hou ik in het midden.

op deze pagina vind je mijn huidige werk en mijn vorige werk wat ik allemaal gedaan heb en daarbij zal je opvallen dat het allemaal te maken heeft met vervoer.

zet het draakje tussen vier muren en hij gaat zeer snel achteruit.Daf XF 380 bij Beekman Transport
Het werk van het Draakje begon eigenlijk in het systeembeheer bij de Gemeente Apeldoorn, maar zoals mensen weten die me kennen, ben ik geen persoon wat binnen zit tussen alle suffe ambtenaren. ik wil actie en op de weg zitten.

Dus begon ik in maart 1997 als vakantiebaantje op de taxi bij ATC, ook wel bekend als 413413 in Apeldoorn en ben eigenlijk nooit meer van de auto zowel klein als groot af gegaan.

Ik kan me niet voorstellen om niet te kunnen werken in het vervoer, het is jammer dat er geen werk mogelijk is 3 dagen van huis met vrachtwagen en de rest taxi...