Het Draakje

This is the dragon .
Werk.. het moet gebeuren, en het kan ook heel erg leuk zijn.

Ik heb een MAVO opleiding gehad richting administratie kant, en daarna nog een opleiding tot systeembeheer gevolgt.

Deze heb ik met succes afgerond en uiteindelijk destijds bij de Gemeente Apeldoorn begonnen als netwerkbeheerder junior. na een jaar was ik er wel klaar mee en begon in mijn vakantie bij Taxi Gerritsen in Apeldoorn. Beter bekend als A.T.C.

Hier ben ik als bijbaantje begonnen, maar ik ben er uiteindelijk, ook toen het over genomen werd, toch 9 jaar blijven plakken en zelfs alle takken gehad. van chauffeur straattaxi tot centralist tot wagenplanning en toen wist ik al dat ik gewoon op de weg thuis hoorde.

Ik ben in 2007 begonnen aan alle grote rijbewijzen, zoals C, CE, CE1 en ADR en ADR Tank en ook allemaal in 1 x behaald.

Jaren lang heb ik transport gereden op Zowel Italie als Spanje, Engeland, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Zwisterland en Denemarken, maar ik kreeg er zelf meer moeite mee als mijn partner.

Dus moest ik een andere weg in gaan slaan.
Dus dacht ik, ik kan ook plannen, dus waarom ga ik nu op mijn 39 jaar niet gewoon vastigheid zoeken en dus gesolliciteerd bij PlusOV waar ik als vervoerscoordinator dus aangenomen werd.

Dit bleek een grote fout te zijn.

Hier werd je nog erger behandeld en moest je dagen maken zonder werkend systeem van 12 uur standaard. pauze zat er niet in en je kon nog een trap na krijgen tegen je bureaustoel.

Uiteindelijk ben ik met een burn out eind september 2017 thuis komen te zitten.

Na enigzins herstel wist ik dit moet ik niet willen, en dus wil ik de vorige banen combineren en waar zit er in de toekomst werk in?

En zo ben ik dus begonnen met mijn nieuwe uitdaging.
In Samenwerking met Workbus Apeldoorn ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot buschauffeur, en heb mijn papieren hiervoor gehaald en ben ik dus bezig met
het vervoeren van allerlei mensen.

Ik heb de mogelijkheid dit te doen via de werkgever waar ik graag wilde rijden.

Voor mijn avonturen klik je op de knop van mijn werkgever hier onder
WYSIWYG Web Builder